"Astrid heeft voor hema op interim basis de online marketingafdeling geprofessionaliseerd en op het juiste spoor gezet zodat ze nu als zelfstandige unit kunnen functioneren. Ik raad Astrid als interimmer sterk aan omdat ze zeer resultaatgericht en met oog voor mensen te werk gaat. Ze houdt een sterke focus op de doelstellingen en zorgt ervoor dat haar medewerkers dit ook doen. Daarnaast is ze door haar grote ervaring met de volle breedte van online marketing prima in staat het online marketingbeleid op te zetten en uit te voeren. Als opdrachtgever kun je erop vertrouwen dat de zaken voor elkaar komen en je tussentijds voldoende op de hoogte bent van de voortgang."

- MARIEKE VOLLERING -

Manager e-commerce

https://www.hema.nl/

“In 2010 heeft Astrid een jaar in ons category management team gewerkt als eindverantwoordelijke voor digitaal lezen. In deze periode heb ik Astrid leren kennen als een zeer doortastende, goed gestructureerde en interpersoonlijke sterke professional. Haar kracht is dat zij online kennis goed weet te combineren met project management skills. Dat opgeteld bij haar communicatie vaardigheden maakt dat zij echt dingen voor elkaar krijgt. Ik kan Astrid dan ook van harte aanbevelen.”

- HIDDE VAN DER LOUW -

Head of category management

https://www.bol.com/nl/

"Astrid is een betrouwbare, consistente en deugdelijke internet specialist. Ze is vindingrijk, creatief en zoekt altijd naar out-of-the box ideeën. Astrid levert goede kwaliteit werk, is punctueel en heeft diepe kennis van het internet. Daarbij is het erg fijn om met Astrid samen te werken, warm, sociaal en goede communicatie en management vaardigheden. Top!"

- WILLEM-JAN LEMS -

Marketing Manager

https://www.bol.com/nl/

"Ik heb kort met Astrid gewerkt toen ik bij IDG werkte en we hebben kantoorruimte gedeeld in Amsterdam tijdens de opstartfase van N.A.P. stadsglossy van Amsterdam. Astrid is een echte online professional die weet wat online gebeurt, wat de vraag is van de markt en hoe deze twee te combineren. Het is leuk om met Astrid samen te werken en ze is altijd geïnteresseerd in nieuwe avonturen. Astrid is ook een heel open minded persoon. Ik hoop weer met haar samen te werken in de (nabije) toekomst."

- ERIC VERWEIJ -

Eric Verweij, Oprichter & Uitgever N.A.P. - Amsterdamse Stadsglossy, Topdogmedia B.V.

"Ik heb enkele jaren met Astrid bij eBay gewerkt en heb haar ook ingehuurd voor Myngle.com. Astrid is een expert op het gebied van Internet Marketing op wie je kan vertrouwen. Ze heeft een brede kennis en is intelligent, snel en energiek. Ik kan Astrid aan iedereen aanbevelen."

- EGBERT VAN KEULEN -

Manager eBay Operations, Netherlands , eBay.nl/ Marktplaats.nl & cofounder Myngle.com

https://www.myngle.com/

"Hoeveel inspiratie en positieve energie kan je aan? Of: hoeveel denk je te verdienen? Je krijgt het bij/van Astrid. Voor mij dat is de basis van alles dat zij doet. Als je iemand zoekt met een open visie, gretigheid zonder overdaad, groot netwerk en die alles weet over Internet Marketing… een woord: Astrid."

- DOUWE BUIS -

Management Consultant

https://www.bureauensemble.com/

"Het was heel fijn om samen met Astrid te werken bij eBay/Marktplaats. Astrid heeft een groot netwerk in de industrie en kwam altijd met nieuwe ideeën en mogelijkheden.
Astrid is een energiek persoon met belangrijke kwaliteiten als geplande taken gedaan krijgen, sterke vaardigheden in managen en onderhandelen in partnerships. Daarnaast is zij een goede teamspeler. Ik ben er zeker van dat Astrid grote waarde toevoegd aan ieder (online) marketing team en/of project."

- MARTIJN JANSEN -

Head of Internet Marketing

https://www.ebay.nl/

"Ik heb met veel plezier met Astrid samengewerkt. Astrid wilde het beste voor haar afdeling, maar ook voor anderen. Astrid heeft altijd een goed humeur, kan goed netwerken en geniet van het leven. Ze plant zaken graag accuraat. Het maakt werken met Astrid heel makkelijk en duidelijk. Je weet wat ze wilt, wat je zelf wilt, dus het gewoon samen doen. Dat is mijn ervaring met Astrid."

- EDWIN SIJRIER -

Dm & BI manager

https://www.phonehouse.nl/

"Ik heb met plezier met Astrid gewerkt. Astrid bracht (e)-commerce naar de Hobby Computer Club. Astrid hield naast de commerciële belangen ook de belangen van het HCC-lid in gedachten toen de webshop en de banner advertising werden ontwikkeld en uitgebouwd. Astrid is enthousiast en een innemend persoon."

- ANTON WASLANDER -

Director New Media

https://www.hcc.nl/

Astrid begon op "School voor Morgen" als stagiair. In deze periode oefende ze voor het eerst projectmanagement uit. Ze was voor mij een goede, snel lerende assistent. Alle projecten die ze beheerde, hadden een goed resultaat. Na deze leerperiode heb ik haar bij HCCnet gezien en ze was ook daar een goede collega die haar afdeling goed managede!

- HIDDE KORENSTRA -

IT manager School voor Morgen en HCCnet

Working with Astrid during her time at Nestlé was a pleasure. She is well organized, has an eye for detail and knows how to challenge teams to get the best results. On a personal level she is great to work with; fair, cheerful and taking responsibility. Creating a positive environment for a pleasant and successful partnership.

- CAROLIEN VAN 'T HEK -

Chief Business & Operations at UM

https://um.nl/

"Ik heb ruim een jaar nauw en met enorm veel plezier met Astrid samengewerkt in haar rol als interim Digital Marketing Lead waarin we samen de eBusiness verantwoordelijk droegen.
Ik veel van haar geleerd en we hebben onwaarschijnlijk veel bereikt in deze periode waar zij een drijvende kracht achter was.
Haar drive, enthousiasme en passie zijn aanstekelijk en ze heeft individuen en teams in beweging gekregen en zichzelf laten overtreffen. Haar kennis, netwerk en pragmatische manier van werken op het juiste tempo zorgen voor versnelling en resultaat.
Voor verdere -specifieke- info; stuur mij desgewenst een PM."

- GEERT DE GROOT -

Head of Corporate Category & Channel Sales Development and E-Commerce

https://www.nestle.nl/

I worked with Astrid briefly, but experienced her as a very driven and committed digital professional, who was able to deliver beyond what was expected.

- ARTHUR VAN KEEKEN -

Marketing Manager Nestlé Drinks

https://www.nescafe.com/nl/

Astrid is an inspiring trainer and true webmarketing expert. The last two days she took us on an incredible journey through the online marketing world and left us with much needed knowledge and full of ideas to work on!

- VALERIE VAN SCHAICK -

Marketing Manager Coffee & Beverages

https://www.nestle.nl/brands/koffie

"Astrid is een professional met enorm veel kennis van het online marketing vak. Met al haar ervaring heeft ze ons met diverse digitale projecten verder geholpen. Astrid is heel resultaatgericht en enorm pragmatisch in haar aanpak. Ze heeft een positief ‘can do’ karakter. Astrid staat ook open voor andere ideeën en meningen en probeert zo samen de beste route te bepalen. Astrid is iemand die ‘hart voor de zaak’ heeft en ook aandacht voor de persoonlijke kant. Astrid is een online professional in hart en ziel, waar ik heel fijn mee heb samengewerkt."

- ESTHER BOSMAN -

Consumer Service Manager Nestlé NL

https://www.nestle.nl/info

I had the pleasure to work with Astrid in the Digital Team at Accell Group. She joined the organisation as a Digital Excellence Manager during challenging times for everyone in the team (due to Covid and everyone working from home).

She made an immediate positive impact with her enthusiasm, experience, and her management skills. She introduced some great new ideas to get the team spirit back up again, as well as challenging team members to develop themselves on a personal level. This resulted into growth, not only for the team members, but also the organisation as a whole.

I got to experience this first hand since she has been my manager for most of her time at Accell. I loved her direct and outcome-driven approach, while also keeping an eye out on the personal side of things. This really worked for me :) All in all, it's been a real pleasure!

Rowin Peet

Product Owner E-Commerce Accell Group

https://www.accell-group.com/nl

 

Neem contact op